Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Stokeinden verzinkt M8x60 mm (100 ST.)

Stokeinden M8x60 mm met torx aandrijving verpakt per 100 stuks.

4,95

excl. btw

5,99

incl. btw
visibility
shopping_cart

Stokeinden verzinkt M6x60 mm (100 ST.)

Stokeinden M6x60 mm met torx aandrijving verpakt per 100 stuks.

5,99

excl. btw

7,25

incl. btw
visibility
shopping_cart

Stokeinden verzinkt M8x80 mm (100 ST.)

Stokeinden M8x80 mm met torx aandrijving verpakt per 100 stuks.

6,95

excl. btw

8,41

incl. btw
visibility
shopping_cart

Stokeinden verzinkt M6x80 mm (100 ST.)

Stokeinden M6x80 mm met torx aandrijving verpakt per 100 stuks.

7,75

excl. btw

9,38

incl. btw
visibility
shopping_cart

Stokeinden verzinkt M8x100 mm (100 ST.)

Stokeinden M8x100 mm met torx aandrijving verpakt per 100 stuks.

8,50

excl. btw

10,29

incl. btw
visibility
shopping_cart

Stokeinden verzinkt M6x90 mm (100 ST.)

Stokeinden M6x90 mm met torx aandrijving verpakt per 100 stuks.

9,00

excl. btw

10,89

incl. btw

Wat zijn stokeinden?

Stokeinden zijn essentiële bevestigingsmiddelen die in talrijke bouw- en doe-het-zelf-projecten worden gebruikt. Ze bestaan uit een metalen staaf met schroefdraad over de gehele lengte, wat hen veelzijdig en sterk maakt voor diverse toepassingen. Stokeinden worden vaak gebruikt om twee delen stevig met elkaar te verbinden of om een stabiele basis te bieden voor andere constructies.

Verschillende maten en materialen

Stokeinden komen in verschillende maten, waarbij de meest gangbare varianten M6 en M8 zijn. Deze nummers verwijzen naar de diameter van de schroefdraad, gemeten in millimeters. M6 stokeinden hebben een diameter van 6 millimeter, terwijl M8 stokeinden een diameter van 8 millimeter hebben.
  • M6 Stokeinden: Deze zijn ideaal voor lichtere constructies. Hun kleinere diameter maakt ze perfect voor toepassingen waar minder draagkracht vereist is, maar precisie belangrijk is, zoals in lichte meubelmontage of decoratieve installaties.
     
  • M8 Stokeinden: Deze bieden meer stevigheid en zijn geschikt voor zwaardere constructies. Ze worden vaak gebruikt in bouwprojecten waar grotere belastingen moeten worden gedragen, zoals in dragende structuren, zware meubels of metalen constructies.

Hoe kies ik de juiste lengte voor mijn stokeind?

De lengte van het stokeind moet worden bepaald door de dikte van de materialen die je wilt verbinden plus een extra marge voor het bevestigen van moeren en ringen. Meet de totale dikte van de te verbinden onderdelen en voeg ongeveer 2-3 centimeter toe voor een veilige bevestiging.

Kan ik stokeinden buiten gebruiken?

Ja, mits ze gemaakt zijn van corrosiebestendige materialen zoals roestvrij staal of gegalvaniseerd staal. Deze materialen zijn bestand tegen weersomstandigheden en voorkomen roestvorming.

Hoe zaag ik een stokeind op de juiste lengte?

Gebruik een ijzerzaag of een haakse slijper met een geschikte slijpschijf. Meet zorgvuldig de gewenste lengte af, markeer deze met een potlood of een streep, en zaag vervolgens langs de markering. Draag altijd veiligheidsuitrusting zoals handschoenen en een bril.
 


Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW