Isolatie is een essentieel onderdeel van elke constructie, of het nu gaat om een nieuw gebouw of een renovatieproject. Het helpt niet alleen bij het verminderen van energiekosten door het beperken van warmteverlies of -winst, maar draagt ook bij aan het comfort en de gezondheid van de bewoners. Bij Bouwcheap begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige isolatiematerialen te gebruiken, maar we weten ook dat de kosten een belangrijke factor zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan goedkope isolatie van hoge kwaliteit.


Soorten goedkope isolatie bij Bouwcheap

Bouwcheap biedt een breed scala aan isolatieproducten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen:
 • PIR isolatie: PIR isolatie is een soort thermische isolatie met een hoge isolatiewaarde. Het is ideaal voor het isoleren van daken, vloeren en muren. Wij bieden PIR isolatieplaten in verschillende diktes en afmetingen.
   
 • Steenwol isolatie: Steenwol is gemaakt van gesmolten gesteente en heeft uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen. Het is ook brandveilig en waterafstotend. Onze steenwol isolatie is verkrijgbaar in rollen en platen.
   
 • Glaswol isolatie: Glaswol is gemaakt van gerecycled glas en is een lichtgewicht, maar effectieve thermische en akoestische isolator. Het is ook ademend, waardoor het helpt bij het voorkomen van vochtophoping in de constructie.
   
 • Randisolatie: Randisolatie wordt gebruikt om thermische bruggen te voorkomen bij het storten van een betonvloer. Het is een dunne, flexibele isolatie die langs de randen van de vloer wordt geplaatst.
   
 • Alkraflex isolatie: Alkraflex is een reflecterende folie-isolatie met een hoge thermische weerstand. Het is ideaal voor het isoleren van daken, muren en vloeren in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
   
 • Press-band: Press-band is een zelfklevende tape die wordt gebruikt om de naden van isolatieplaten af te dichten en zo warmteverlies en koudebruggen te voorkomen.
   
 • Bevestigingsmateriaal voor isolatie: Wij bieden ook verschillende soorten bevestigingsmaterialen voor isolatie, zoals isolatiepluggen en isolatieclips

Waarom kiezen voor goedkope isolatie van Bouwcheap?

 • Hoogwaardige producten: Ondanks onze lage prijzen, doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Al onze isolatiematerialen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun prestaties en duurzaamheid.
   
 • Uitgebreid assortiment: Met ons brede assortiment aan isolatieproducten, kunt u de perfecte oplossing vinden voor uw project, ongeacht uw behoeften en budget.
   
 • Deskundig advies: Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste isolatie voor uw project. Neem contact met ons op via info@bouwcheap.nl of bel naar 085-2735426 voor advies.
   
 • Snelle levering: Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de bouwsector. Daarom streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Bestel uw goedkope isolatie bij Bouwcheap

Blader door ons uitgebreide assortiment aan goedkope isolatie online en bestel eenvoudig de producten die jij nodig hebt. Naast isolatiemateriaal hebben we ook een ruim assortiment aan passende isolatieschroeven. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via info@bouwcheap.nl of bel naar 085-2735426. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen met al jouw vragen.


Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW