Op al onze producten geven wij standaard 2 jaar garantie.

Transportschade of defect?
Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de verpakkingsmaterialen maar toch kan het onverhoopt gebeuren dat een artikel transportschade heeft als je deze uit de doos haalt. Gelukkig gebeurd het niet vaak mocht het wel gebeuren informeer ons dan direct en stuur een e-mail met een duidelijke foto en omschrijving naar info@bouwcheap.nl. Wij zullen de klacht direct in behandeling nemen en het probleem zo spoedig mogelijk voor je proberen te verhelpen.
Retourneren binnen 14 dagen (particuliere orders)
Je hebt het recht als particulier om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Bouwcheap.nl zijn voor je eigen rekening. De kosten hiervoor kunt u raadplegen op de website van Postnl of DPD. Let op! bestelling op maatwerk en/of het speciaal op kleur laten brengen van producten worden niet terugenomen door ons.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bouwcheap.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden

Veilig online betalen

      

 

Verzenden

    


Afhalen

U kunt uw bestelling ook op afspraak afhalen bij onze vestiging te Barneveld.

Contact

Bouwcheap.nl
Hanzeweg 2
3771 NG Barneveld

T. 085-2735426
E. info@bouwcheap.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW