Bouwcheap beschikt over een assortiment van HPL-schroeven met de beste coat kwaliteit. De schroeven zijn voorzien van een coating van 120mu. Hierdoor is de coating sterker dan een standaard coating. We kunnen bijna alle kleuren leveren door dat we ruim 300 dozen met RAL-kleuren op voorraad hebben.


Montageschroef nagel tbv Rockpanel®

Bekijk productenkeyboard_arrow_right


Bezig met laden...
visibility

RVS Polytop spijkers 3.1x38mm

RVS Polytop spijkers voor het bevestigen van boeidelen. Ze hebben een kunststof kop in Gebroken wit zodat ze vrijwel onzichtbaar zijn na...

14,50

excl. btw

17,55

incl. btw

Wat zijn HPL schroeven?

HPL schroeven, ook bekend als High Pressure Laminate schroeven, zijn speciale bevestigingsmiddelen die zijn ontworpen om te worden gebruikt met HPL-platen. HPL is een duurzaam materiaal dat wordt gebruikt voor het bekleden van oppervlakken zoals keukenbladen, meubels en wandpanelen. Deze schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat de HPL-platen stevig op hun plaats blijven.

Waarom heb je HPL schroeven nodig?

Als je werkt met HPL-platen, is het gebruik van de juiste schroeven essentieel om een stevige en duurzame bevestiging te garanderen. Gewone schroeven kunnen problemen veroorzaken, zoals losraken of barsten van de HPL-platen. HPL schroeven, zoals de Torxcolor of de Rockpanel schroef, zijn speciaal ontworpen om deze problemen te voorkomen. Ze hebben een scherpe punt en een speciale schroefdraad die gemakkelijk in de HPL-platen grijpt en zorgt voor een stevige verbinding. Bovendien zijn ze bestand tegen corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers.

Wat moet je weten over HPL schroeven?

 • HPL schroeven zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie.
   
 • Deze schroeven hebben een scherpe punt en een speciale schroefdraad die ervoor zorgen dat ze gemakkelijk in de HPL-platen kunnen worden gedraaid zonder de platen te beschadigen.
   
 • HPL schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat je de juiste maat kunt kiezen op basis van de dikte van de HPL-platen en de toepassing.
   
 • De schroeven hebben een discrete afwerking die ervoor zorgt dat ze nauwelijks zichtbaar zijn na installatie, waardoor je een nette en professionele afwerking krijgt.

Redenen om HPL schroeven te kopen

1. Betrouwbare bevestiging: HPL schroeven bieden een betrouwbare bevestiging voor HPL-platen, waardoor je gemoedsrust hebt dat de platen stevig op hun plaats blijven.

2. Duurzaamheid: Dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal zijn HPL schroeven duurzaam en bestand tegen corrosie, waardoor ze lang meegaan.

3. Geschikt voor vochtige omgevingen: Omdat HPL schroeven bestand zijn tegen corrosie, zijn ze perfect voor gebruik in vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers.

Veelgestelde vragen over HPL schroeven

Kan ik HPL schroeven gebruiken voor andere materialen dan HPL-platen?

HPL schroeven zijn specifiek ontworpen voor gebruik met HPL-platen. Voor andere materialen, zoals hout of metaal, zijn er andere geschikte schroeven, zoals houtschroeven, beschikbaar.

Zijn HPL schroeven roestbestendig?

Ja, HPL schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen corrosie en roestvorming, zelfs in vochtige omgevingen.

Aanvullende informatie over HPL schroeven

 • Installatie: Zorg ervoor dat je de HPL schroeven op de juiste manier installeert. Gebruik een geschikte schroevendraaier of boormachine en let op de aanbevolen draaisnelheid. Oefen niet te veel druk uit om schade aan de HPL-platen te voorkomen.
   
 • Onderhoud: HPL schroeven vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Controleer echter regelmatig of de schroeven nog stevig vastzitten en vervang indien nodig beschadigde schroeven.
   
 • Compatibiliteit: Houd er rekening mee dat HPL schroeven mogelijk niet compatibel zijn met alle merken of soorten HPL-platen. Raadpleeg de instructies van de fabrikant of vraag advies aan een specialist om ervoor te zorgen dat je de juiste schroeven kiest.
   
 • Veiligheid: Bij het werken met schroeven is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen. Draag indien nodig handschoenen en oogbescherming, en zorg ervoor dat je een stabiele werkplek hebt.


Getoonde prijzen zijn excl. 21% BTW