Kraagpluggen 40x6 Kraagpluggen
Kraagpluggen 40x6 Kraagpluggen
Kraagpluggen m6 x 40
0 Review | Review toevoegen
Kraagpluggen m6 x 40 (alfa)

Artikelnummer

KRAPLU6

Verzend en kleine order kosten

€ 8,22

Verwachte levertijd

1-2 werkdagen

€ 1,85
excl. btw
€ 2,24
incl. btw
Prijs per 100 stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ergens goedkoper gezien?

Laat het ons weten!

Specificaties kraagpluggen

  • Breedte: 40 mm
  • Dikte: 6 mm
  • Diameter: 5mm
  • Materiaal: Nylon
  • Uitvoering: Met kraag

Wat zijn kraagpluggen en waarom heeft u ze nodig?

Kraagpluggen, ook wel bekend als hollewandankers, zijn bevestigingsmiddelen die worden gebruikt om objecten stevig aan gipsplaten, holle wanden, cellenbeton en andere holle constructies te bevestigen. Ze bestaan uit een holle huls met een uitstekende kraag en een schroef die erin wordt gedraaid. Het proces van installatie houdt in dat de plug-in een vooraf geboord gat wordt gestoken, waarbij de schroef wordt aangedraaid om de plug te expanderen en veilig vast te zetten.

Deze bevestigingsoplossingen zijn noodzakelijk omdat gewone pluggen of schroeven niet stevig genoeg kunnen worden verankerd in holle wanden of plafonds. Kraagpluggen bieden een stevige grip en zorgen ervoor dat de bevestigde objecten veilig op hun plaats blijven, zelfs bij zware belastingen. Of u nu een doe-het-zelver bent of een professionele aannemer, kraagpluggen bieden uitstekende oplossingen voor het bevestigen van materialen aan verschillende oppervlakken.

Wat moet u weten over kraagpluggen?

Hier zijn enkele belangrijke punten die u moet weten over kraagpluggen voordat u ze gaat gebruiken:

Verschillende materialen: Kraagpluggen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kunststof en metaal. Het juiste materiaal kiezen is afhankelijk van het gewicht van het object dat u wilt bevestigen en de aard van de ondergrond.

Gewichtsbelasting: Elk type kraagplug heeft een specifieke gewichtscapaciteit. Zorg ervoor dat u de juiste maat en sterkte kiest die geschikt is voor uw project om optimale prestaties te garanderen.

Boordiepte: Bij het boren van het gat voor de kraagplug is de juiste diepte essentieel voor een stevige bevestiging. Het is raadzaam om de diepte van het boorgat zorgvuldig te meten om ervoor te zorgen dat de plug correct kan uitzetten en stevig kan worden vastgezet.

Meest gestelde vragen over kraagpluggen

Hieronder leest u verschillende veelgestelde vragen over kraagpluggen.

Hoe weet ik welke maat kraagplug ik nodig heb?

De maat van de kraagplug hangt af van de dikte van het materiaal dat u wilt bevestigen. Meet de dikte van het materiaal en selecteer een plug die iets langer is om een stevige grip te garanderen.

Kan ik kraagpluggen hergebruiken?

Over het algemeen zijn kraagpluggen niet gemakkelijk te hergebruiken vanwege hun ontwerp. Bij het verwijderen kunnen ze beschadigd raken, waardoor hun grip wordt aangetast. Overweeg andere bevestigingsmiddelen als hergebruik essentieel is.

Zijn kraagpluggen geschikt voor alle wandtypen?

Nee, kraagpluggen zijn specifiek bedoeld voor holle wanden en zijn niet geschikt voor massieve muren. Voor massieve muren zijn er andere bevestigingsmethoden, zoals pluggen en schroeven.

Aanvullende informatie over kraagpluggen

  • Zorg ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardige boor gebruikt om een schoon en nauwkeurig gat te maken voor de kraagplug.
  • Voorkom overmatig aandraaien van de schroef, omdat dit de plug kan beschadigen en de grip kan verminderen.
  • Kraagpluggen zijn ideaal voor het ophangen van lichte tot middelzware voorwerpen, zoals planken, fotolijsten, spiegels en handdoekhouders.
Als u twijfelt over welk type kraagplug het meest geschikt is voor uw project, vraag dan gerust advies aan onze experts.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.