Panhaak RVS 85x48mm - 500st Panhaak RVS 85x48mm - 500st
Panhaak RVS 85x48mm - 500st Panhaak RVS 85x48mm - 500st
Panhaak RVS 85x48mm - 500st
0 Review | Review toevoegen
De verpakking is in een doos a 500 stuks

Artikelnummer

PH8548

Verzend en kleine order kosten

€ 8,22

Verwachte levertijd

1-3 werkdagen

€ 97,95
excl. btw
€ 118,52
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Ergens goedkoper gezien?

Laat het ons weten!

Juiste dikte en hardheid RVS: De panhaak is van RVS (AISI) 304 draad gemaakt, met een dikte van 3 mm en ca. 1100 newton hardheid.

Ribbeling en spijker: De ribbeling in de spijker is verfraaid en verbeterd. De punt zit niet in het midden, maar op de juiste plek waar de panhaak de meeste druk van de spijkerkant op komt. Door de verbeterde ribbeling in combinatie met de juiste puntafwerking is de uittrekwaarde hoger!

EN-Testrapport: Onze panhaken voldoen aan de Europese Normering. De panhaken hebben een officieel EN-14437 testrapport. Het rapport is op projectbasis aan te vragen en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Buiging panhaak: Het buig gedeelte dat de dakpan op zijn positie laat houden is ook verbeterd. De buiging maakt meer contact met de dakpan, waardoor er meer grip op de dakpan is.

Verpakking: De verpakking is in een doos a 500 stuks

Haaklengtes geoptimaliseerd: In de afgelopen jaren zijn er door verschillende fabrikanten aanpassingen gemaakt in de haaklengtes. Dit heeft voornamelijk te maken dat de Duitse panlatten dikker zijn dan dat wij in Nederland toepassen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat een andere maat bij een specifieke dakpan toegepast moet worden dan dat in het verleden werd voorgeschreven.

Hulp nodig bij inslagdiepte? De ribbeling op de panhaak loopt door tot de afstand dat in de panlat dient te worden geslagen. Zie je de laatste ribbeling in de panlat gaan, dan is de panhaak juist ingeslagen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.