Contactlijm CA44 Gold+ 500ML
Contactlijm CA44 Gold+ 500ML
0 Review | Review toevoegen
De kleur van de Gecko contactlijm  is transparant of iendien gewenst rood. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed...

Artikelnummer

CLCA44SB

Verzend en kleine order kosten

€ 8,22

Verwachte levertijd

1-3 werkdagen

€ 11,95
excl. btw
€ 14,46
incl. btw
Prijs per 500ML

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ergens goedkoper gezien?

Laat het ons weten!

De kleur van de Gecko contactlijm  is transparant of iendien gewenst rood. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op de opbrengst. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. CA44 is niet brandbaar. De contactlijm is temperatuurbestendig +150°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

Materialen

De GOLD is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: tapijt, ondervloer, trapnuezen, marmoleum, textiel, rubber, vilt, kurk, schuim, hout, multiplex, spaanplaat, MDF, HPL, fineer, staal, polyether etc.


De CA44/Gecko is een sterke Spuitlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is  en behouden flexibiliteit. Denkt u hierbij aan tapijt, ondertapijt, rubber, kunststoffen, HPL, Fineer,hout, MDF, spaanplaat, multiplex, op diverse ondergronden dan wel op zichzelf. etc. De CA44/Gecko is een breed inzetbare lijm. door zijn unieke samenstelling is de opbrengst hoog.De CA44/Gecko geeft een sterke aanvangshechting met een permanente en watervaste verbinding als resultaat.

Bekijk productblad

Exclusief slang en Pistool

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.