Contactlijm CA36 Impact 500ML Contactlijm CA36 Impact 500ML
Contactlijm CA36 Impact 500ML Contactlijm CA36 Impact 500ML
Contactlijm CA36 Impact 500ML
0 Review | Review toevoegen
De kleur van contactlijm CA36 is transparant. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15 m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op opbrengst. De afdamp tijd...

Artikelnummer

CLCA36SB

Verzend en kleine order kosten

€ 8,22

Verwachte levertijd

1-3 werkdagen

€ 9,95
excl. btw
€ 12,04
incl. btw
Prijs per 500ML

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ergens goedkoper gezien?

Laat het ons weten!

De kleur van contactlijm CA36 is transparant. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15 m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op opbrengst. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. CA36 is niet brandbaar. De lijm is temperatuurbesteding +120°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

Bekijk productblad

De CA36/impact is een sterke spuitlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is  en behouden flexibiliteit. Denkt u hierbij aan tapijt, ondertapijt, rubber, kunststoffen, HPL, Fineer,hout, MDF, spaanplaat, multiplex, op diverse ondergronden dan wel op zichzelf. etc. De CA36/impact is een breed inzetbare lijm. door zijn unieke samenstelling is de opbrengst hoog.De CA36/impact geeft een sterke aanvangshechting met een permanente en watervaste verbinding als resultaat.

Interieurbouw: Veelzijdig, eenvoudig te verwerken. Dit is de standaard lijm voor het verlijmen van HPL ed.

Woning Stoffering: De beste keuze voor de stoffeerder. Geeft een goede dekking en hechting op de rug van tapijten. Ideaal voor Open- en Gesloten trappen. Onderkanten komen niet meer los!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.